Om oss

Logodesign.no leverer rimelig

Vårt mål er å tilby profesjonell logodesign til rimelig pris. Våre kunder inkluderer gründere og multinasjonale selskaper som vil oppdatere eksisterende logo eller trenger ny logo for et produkt eller en tjeneste.

Felles for våre kunder er at de alle ser logoen som en identitetsskapende og viktig investering for merkevaren eller bedriften.

Hvorfor velge oss?

  • Spesialister: Våre designere har spesialisert seg på logodesign og har omfattende kunnskap om og opplæring i reklame og grafisk design.
  • Lave priser: Logodesign.no bruker ikke bare norske designere – vi har avtaler med et nettverk av internasjonale designere som kan levere bedre design til lavere priser.
  • Tilfredse kunder: Våre designere er erfarne og vil oftest på første forsøk forstå hva du er ute etter. Det reduserer antall unødvendige og tidkrevende konsultasjoner: Dette sparer deg for tid og penger.

Hva skiller oss fra konkurrentene:

  • Våre grafiske designere er i samme gruppe av internasjonale fagfolk som produserer logoer for multinasjonale selskaper med milliardomsetning.
  • Ingen mellomledd; bestill direkte av oss og unngå fordyrende mellomledd som reklame- og designbyrå med dyre kontorer.
  • Vi holder oss til det vi er absolutt best på, nemlig logodesign. Derfor prøver vi ikke å selge deg reklamekampanjer og dyre PR kampanjer.
  • Vi leverer i løpet av dager, ikke uker.

Hvorfor investere penger i logo design:

En logo er viktig for enhver bedrift ettersom den er en del av varemerket. Logoen er identitetsbærende og fungerer som en byggestein i markedsføringsarbeidet av ditt selskap. En unik designet logo gir din bedrift og ditt varemerke en klar signatur og identitet. Flere og flere bedrifter har fokus på å ha en klar og tydelig logo som er profesjonelt designet. Vi på Logodesign.no er spesialister på logo design og vi vet hvor viktig det er at du får en unik design som skiller deg fra mengden. Vi kan gi din bedrift en logo design som gjenspeiler deres verdier og i tillegg gir din bedrift sin egen identitet.